lotex bocice top

HTZ oprema

size-full wp-image-64″ alt=“htz-oprema“ src=“http://www.lotexdoo.com/trebinje/wp-content/uploads/2013/10/htz-oprema.jpg“ width=“947″ height=“332″ />

Lotex d.o.o. je firma sa višegodišnjim iskustvom u trgovini opreme zaštite na radu koja djeluje kako na području Hercegovine tako i na širem području BiH i RS. Nudimo kompletan program opreme zaštite na radu (zaštitne kacige, naočale, respiratore, rukavice, kišni program, zaštitnu obuću, radna odijela i dr).

Naš stručan kadar će vam uz pomoć kataloške literature i uzoraka uvijek ponuditi adekvatno rješenje pri odabiru vaše zaštitne opreme.

Posjedujemo lager naše opreme, te brzu dostavu u sve krajeve Bosne i Hercegovine.

Annoa nudi kompletan program opreme zaštite na radu, od zaštitnih kaciga, naočala, respiratora, preko rukavica, kišnog programa, do zaštitne obuće, radnih odijela i drugog. Osim ovog, ovaj centar nudi i program profesionalnih alata brendiranih proizvođača kao što su UNIOR, DeWalt, BLACK&DECKER, KEIL, Komet i drugi.

Naši ciljevi usmjereni su na zadovoljstvo kupaca a ozbiljnim pristupom poslovanju stekli smo veliko povjerenje tih istih kupaca s jedne strane, i domaćih i inostranih poslovnih partnera, odnosno dobavljača s druge strane.

USKORO KATALOG HTZ OPREME…

Design by www.trebinje059.com